Optreden Zandley Drunen 23 februari 2018

Op zaterdag 23 februari hebben we voor het eerst een optreden verzorgd in de Zandley in Drunen. Ruim een half uur voor aanvang van ons optreden, zat de ruimte waarin we speelden al bijna helemaal vol. Dat beloofde veel goeds.

Het was een optreden met voor elk wat wils. Onze ladyspeakers Wendy en Jeanny wisten bij elk nummer een toepasselijk aankondiging te doen. De ene keer over een van de bewoners, de andere keer over ons. 

Tijdens het optreden werd gedanst en gezongen. De bewoners genoten, dus wij genoten. We hopen dan ook nog eens terug te mogen komen in de toekomst!

Kerstoptreden Prisma 12 december 2014

 Ons - inmiddels traditionele- eerste kerstoptreden.  Emoji

Met veel Kerstbelles hebben we 'n aantal kerstliedjes ten gehore gebracht.
De bewoners van Prisma blij, de bezoekers van de kerstmarkt blij en Saxebelle ook blij.
Nog 'n gezellige groepsfoto, 'n glühwijntje en we kunnen terugkijken op 'n goed begin van onze kerstoptredens.
 
Annelies Emoji
 

Muziek rond de ki-jos-k 21 september 2014

Wat was 't toch weer gezellig , zondag bij Jos en Wilma van Café de Harmonie met 'Muziek rond de ki-jos-k'.
Alle muziekskes en koren deden hun best voor 'n goede sfeer en dat lukte prima. Het gelegenheidskoor 'Vur de leut'  had weer 2 x de 'Mystery Guest' en vooral  Corry van Gorp was hilarisch. Op de snuffelmarkt was voor elk wat wils en ook de inwendige mens werd niet vergeten. De  Dorini's wisten  van geen ophouden en kregen ook deze keer het publiek weer aan de polonaise. Kortom 'n geslaagde 'goedweer-dag '
Blaostumop, bedankt voor de organisatie!
 
Annelies Emoji
 
 

Optreden Rabobank 16 juni 2014

16 juni: Saxebelle op bezoek in het ledencafé van de Rabobank Emoji

Niet helemaal compleet, maar wél met het grootste deel van de Belles, hebben we ons mannetje gestaan. Volgens strak plan hebben we 3 nummers geblazen. Slechts 3, maar hoe! 

Met 'n tevreden gevoel weer naar huis. 

Alle Belles die er waren: bedankt!

Annelies Emoji

 

Koningsdag 26 april Drunen

Hiep hiep hoera voor Willem EmojiEmojiEmojiEmoji

Onder 'n koninklijk oranje zonnetje was Saxebelle vandaag te gast in Drunen ter ere van Koningsdag. We hadden nog geen noot gespeeld of enkele Belles mochten al op de foto met 'n allochtoon, die dit gebeuren nog nooit had meegemaakt. 3 optredens waren gepland. en over 't algemeen verliepen die goed., ('n kleinigheidje blijf je altijd houden, want vanalles kan meespelen ) , maar 't was gezellig en als Willem en Maxima Emoji er waren geweest, waren ze zeker stil blijven staan bij Saxebelle. 

 

Annelies Emoji

Eikendonk 23 april 2014

Bijna iedereen had de klok verzet en Saxebelle was weer fris en fruitig in het rood/wit. Hier op de Eikendonk zijn we graag geziene gasten. Dory en Jeanny hadden weer hun Super Saxebelle Bingo meegebracht, en enkele prijsjes, maar die bingo wilde maar niet vallen . Het programma liep al iets uit, want we wilden natuurlijk wél 'n prijswinnaar. Pas toen enkele bewoners aanstalten maakten om naar bed te gaan, hoorden we 'n heel voorzichtige "ja, bingo" . Nog even twijfel over de prijs: is 't shampoo of douche-gel of tóch badschuim? Maar de gelukkige koos wijs voor de chocolaatjes. 

Onze invalster Anky, speelde , als vanouds, gezellig mee. Anky bedankt daarvoor en Wendy, die zaterdag de grote trom gaat slaan, was meegekomen om diè kunst af te kijken. 

Saxebelle werd bij het afscheid uitgenodigd om weer 'n keer terug te komen. Kortom: Geslaagd optreden en 'n actieve avond voor ons publiek: luisteren, bingo én meezingen!

 

Annelies Emoji

KVO Vlijmen Nieuwkuijk 8 maart 2014

Internationale Vrouwendag EmojiEmojiEmojiEmojiEmoji

We hadden een aangepast programma voor deze speciale dag: voor ieder wat wils: jong, oud, internationaal en toegespitst op vrouwen met:  ain't she sweet, de meidenmedley en de 'Tante Leen' medley !!, maar voor de 3 mannen, die we tóch nog ontdekten, hadden we ook nog 'n speciaal nummer: That man..... Al met al 'n geslaagd optreden, gezellig aanelkaar gebabbeld door Jeanny! 

Annelies Emoji

Bosch winterparadijs 29 december 2013

Ons laatste optreden dit jaar. Men zegt wel eens: "lest best" en dit optreden kwam overtuigend in die richting. Emoji. Gezellig sfeertje, veel fans en bij 't shownummer van de achterhoede 'Go like Elijah' splitsten de voorste rijen, net als de Rode Zee en was het showgedeelte van de tenora's en de baritonsaxen EmojiEmojiEmoji goed te zien. Dat houden we erin.  Op de minuut af klopte de timing. En na de glühwein, Emojiwarme chocomel, koffie, Emojisnert of iets anders kan Saxebelle terugkijken op 'n zeer geslaagd optreden.

Ik wil via deze weg ieder 'n gezond en muzikaal 2014 wensen. Ik ga in ieder geval knallend EmojiEmojihet nieuwe jaar in.

PROOST OP 2014.Emoji     Annelies

 

Kerstoptreden Prisma 14 december 2013

Zoals gebruikelijk startten we onze reeks kerstconcerten Emojibij Prisma in Biezenmortel.
2 sessies deden we: elk van 6 kerstmedley's Emoji met nog 'it's a small world' erachteraan.
't was een goede start samen met leuk publiek, wat natuurlijk fijn is!  Het leek wel alsof we 'n blik altsaxen hadden open getrokken, zoveel waren er. Maar gelukkig kon onze benjamin,  altje Judith,  de sopsaxen versterken en dat deed ze met verve. Ook José E. , onze baritonsax  bespeelde 'n ander instrument dan dat ze gewend was en ook José sloeg de trom alsof ze nog nooit anders gedaan had. Natuurtalenten zijn jullie. Ik noem nog 'n naam: Corrie!. Corrie, ik stond naast je en ik luisterde of je solo kwam en  ja hoor daar was ie. Super! Ik wil natuurlijk niemand tekort doen; we hebben allemaal geprobeerd om  'n goed kerstconcert neer te zetten, en ook onze eigen fans, - en dat waren er heel wat deze keer - vonden dat we aardig wat weggeblazen hadden en  zeker de 2de sessie, die nòg beter ging dan de eerste. Emoji
't volgende concert is helemaal in Dickens' stijl en daarna nog het Winterparadijs in Den Bosch. 
AnneliesEmoji

Muziek rond de ki-jos-k 22 september 2013

Deze dag is zéér geslaagd: goed weer, leuke muziekskes, leuke koren, 'n gastoptreden van Conny Froboess en Kabouter Plop, 'n geslaagd samenspel van de Mallemolen, voor elk wat wils bij de kramen, .n loterij met slechts 4 prijzen over, de Dorini's, veel geschminkte gezichtjes bij de kinderkraam én de goede zorgen van Wilma en Jos.   Tot slot nog even melden dat de meloenverkopers zelfs geld kregen zonder 'n meloen te verkopen, nog geen partje. Kortom 'n zeer geslaagde dag en zeker voor herhaling vatbaar!
 
Annelies